Sunday, October 2, 2011

Raya saya untuk tahun 2011 =)

Firstly kan kengkawan,kena gelak untuk diri sendiri dulu....hahahahahahahahah!!!! (gile pe?)  Ade Aku Kesah??!
Weih! Pemilik blog...>>> Bonggogurl (dituju khas neh) baik ko tutup je la blog ko nie...xreti nk hupdate lgsg..membazir je.....!!


OOOII! org yg mngata...! (Aku lee tu..) *haha Saya bukan sengaja xnk hupdate blog,saje tgu korang tanye...chewah..*cover kot.huhu
x..x..x.. mcmni,disebabkan ade mslh2 berikut (aku akan senaraikan ye,senang korang xkn blame ak ag...hihi)


1. Ade masalah teknikal dgn diri ak sdiri (malas) haha
2. Bb yg sgt LAJU siot smpai Fb pon sebulan 2 kali je bukak...*ha! dasat x? korang xde kan...haha
3. Korang dh tiru idea ak..? eh! oopss..
4. Terlupe je nk bwk usb,so xde gmbr,,mane syokk meyhh...kan.kan..tahu!
5.selalu kemas umah...haha..* ni aku tipu kot.
6. Teman kak diana,kak jiba n kak nisha berjalan...*slhkn dieorg ea,....(haha,saje nk promote korang..)
7. lastly, nak manjakan diri wat sementara waktu...syg tgn...uuweekk!! hahahaha

Ok! Cukup ea....So harap anda semua memahami yeee...lalalala...

Cak...! Windu ea....uwerrkk! haha


Raya tahun nie,kena beraya dekat airport,..Tapi malam raya beraya di kampung oke....best SIOOT...
Dengan main mercun yer,pegi keliling satu kampung,usha mane2 yg patut..Eh! haha
Orang balik kampung patutye pegi tolong mak masak ke ape kan..ni dh g ikut adik ak buat tourism kat kampung...adik gak yg salah..huhu..

Tapi sblm balik kampung tu,aku cuti keje malam tu secara mendadak coz mak mr taai dah tenat,so balik2 muar,trus pegi hospital...alhamdulliallah dapat jumpa...Mak mr taai meninggal tengahri keesokkannya...huhu
Al-Fatihah....


Ok,smbg kisah raya aku..haha raya tahun nie,meriah sikit kot umah aku,coz macam2 dimasakye...aku plak yg pening,..pening bkn sbb ape,pening nak mkn yg mane satu..semua sedap.....Cakap2 gak kena masukkn pic,so kowang tgk pic dlu yeee...




adik beradik ayah





family saya..(",)
ujang,mak,ayah,saya,imh,ira n ila





family sepupu
Mak jang,pak jang,najib n ain


family sepupu


satu family yg xcukup ag
   

tu kemba aku,lain kan? confirm lain. jap ea.



see...lain kan? mane comel? hahaha

                                                                                                              
                                                                                                         
                                                                                                               
                                                                                   
                                                                                                              

No comments:

Post a Comment