Saturday, October 20, 2012

Nuffnangx Selesai..=)

Over seyh aku nie..konon2 nak update nuffnangx konon......oit! ko hp xcanggih senyap2 sdah! eh! ade aku kisah ke...walaupon blog aku ni,aku jarang update kn...=P Oke,disebabkan oleh kepekaan aku membaca entri akak http://c33ram00n.blogspot.com/,die punye tutorial sgt mantop oke! budak upsr pon xleh lawan kecekapan beliau,eh! haha...x..x...details yg diberikan beliau adelah best,,sangat senang tok blogger mcm aku..(Blogger ker?? Muntoh!) untuk follow....fuuhh! Lega aku ase,pas taip nie...hehe Untuk akak http://c33ram00n.blogspot.com/......Tq for your information! So,ramai2 g upgarde Nuffnang ko yerr...heeeee

Friday, October 19, 2012

Aku sudah Try..!! Puassss...

Wooi,jgn pikir mcm2 ha...Aku kawin lmbt ag,so bukan try benda TUUU oke..haha
(sabar ida,sabar....Eh!haha )

Disebabkan entri kak yang, tentang burger bakar kat nilai tu kan,..Ok, ini statement pasal Cite Kite dh try Burger Bakar ok...(iklan) Semalam,aku dgn housemate aku,mak cik hanaa telah pergi ke nilai dengan kelajuan 140km/jam sbb jauh....hehe

Baru sampai kat area Pizza tu,tgk punyela banyak kete..So,mak cik haanna tu kan anak buah VAlentino Rossi,haha die punye cari parking tu dasyat seyh..korang jgn tertipu dgn kelembutan beliau semasa bekerja ok.! =p lepas adegan cilok2 berlaku,kami dapat parking btol2 depan logo kete kuning tu..

Dengan muka kelaparan,kami masuk tanpa segan silu ye cari kedai burger bakar abg burn tu,.Untuk pengetahuan kwn sekalian,dekat situ byk lagi kedai makanan oke...Ade satay kajang (xpyh pergi kajang jauh2) ,ade ikan bakar..n mcm2 la...nk karoke pon boleyh,tp lau agak2 sore kowang sedap la yerk...huhu.. Saya n Mak cik hanaa ambik yg SUPREMO tu...Bajet nak makan kenyang2 la..(bykla kenyang ang,kt umh dh mkn nasik,Dasar...)Sekali burger tu dtg..Eh! mcm ni upeye...Ade style,siap ade cucuk btg lidi ag ( aku pun leh bniaga depan umh lau gini,haha...) sental punye sental...ha ko,xabis der..nk muntoh adela,sebab besau sgt..Kami kn cKecik.eh! Minta maaf ye...hehe p/s :Harga Burger kami tu rm10.50 tunai..boleyhla...=) lau ade org blanje aku ase,ag sedap kot ase burger tu...=)

Monday, October 8, 2012

SenTap...Atas Kata-kata Kak Aizam,..One more,Kak aiZam oke!

 Kisah Bangon tidow......
Sentap jap,aku ase dengan kata2 kak aizam...Kowang nak tahu blog sape x? Ala...kowang tahu,xyah gitahu...tahula aku xde hp canggih,xleh nk upload2 gmbr huhuhu.sedih...nangis guling2...Miskin! haha....Ida sentap taw kak.....=( Eh! yeke?? Muka aku,muka sentap?? memang x la kan...kak Aizam sila cuba sekali ag ea...hehe..=) xpe kak...byk hari ag ida keje dgn syif akak,jgn tye knp lau tibe2 hp akak  ade kat tangan ida ea...(tanda hadiah dari akak..)

TomYam Sup satu! Hoyeah!

*Jgn Lupe Temujanji kite 10/10/2012 di pokok bunge yee..eh! BSE jewww..haha 



EH! gAMBO sAPew Tu? R oke...Budak terminal....=)

Ya Ampun,muka aku......(Tunduk jap)

Friday, October 5, 2012

Ahli2 Parlimen Ku...HeHe

Assalamualaikum,,,,,,,=)

Kowang tahu x,kenapa aku lama xbukak blog aku nie...sebabnya,aku lupa password blog aku nie..Sengal Kan?? nampak sgt...hahaha Blog sendiri pun boleh lupe,so hakikatnya aku nie seorang yang jujur...Eh! Ade kena mengena ke? hahaha...Whateva...

Ok,aku nak cite nie kowang....Sebelum nie,aku keje kat klia kn..Korang tahu x klia tu ape?? haha,mcm gile vongoks je soklan aku nie...tapi xpe,aku gitahu je ea...KLIA adalah Kuala Lumpur International Airport...
Pastu,aku telah dihantar ke Lcct (Low Cost Carrier Terminal) unuk menjadi tenaga pengajar di situ..Ok! Itu Tipu,haha......Bleh bace blik entry aku yg ini ea...Budak2 Sengal di lcct....

Tapi ni aku dah balik kerja di klia....hurm,rindu la kat lcct...Leh tgk abg2 crew yg comey...Comeykew??? (Mata ke atas...haha) aku xbuat,kowang yg buat kn....=p
Semua ok jew buat stakat nie...t aku akan cari gmbr dieorg,aku post kat sini...saje nak bg famos skit! sangat.! haha....
Sesape nak sponsor aku hp samsung notes,Gth aku ea..T aku blaje nasi ayam..hehehe....=)
Mahal taw,nasi ayam Kak nisha....Terbaik!...(Promote,untung2 dpt nasi free..) haha....