Friday, October 5, 2012

Ahli2 Parlimen Ku...HeHe

Assalamualaikum,,,,,,,=)

Kowang tahu x,kenapa aku lama xbukak blog aku nie...sebabnya,aku lupa password blog aku nie..Sengal Kan?? nampak sgt...hahaha Blog sendiri pun boleh lupe,so hakikatnya aku nie seorang yang jujur...Eh! Ade kena mengena ke? hahaha...Whateva...

Ok,aku nak cite nie kowang....Sebelum nie,aku keje kat klia kn..Korang tahu x klia tu ape?? haha,mcm gile vongoks je soklan aku nie...tapi xpe,aku gitahu je ea...KLIA adalah Kuala Lumpur International Airport...
Pastu,aku telah dihantar ke Lcct (Low Cost Carrier Terminal) unuk menjadi tenaga pengajar di situ..Ok! Itu Tipu,haha......Bleh bace blik entry aku yg ini ea...Budak2 Sengal di lcct....

Tapi ni aku dah balik kerja di klia....hurm,rindu la kat lcct...Leh tgk abg2 crew yg comey...Comeykew??? (Mata ke atas...haha) aku xbuat,kowang yg buat kn....=p
Semua ok jew buat stakat nie...t aku akan cari gmbr dieorg,aku post kat sini...saje nak bg famos skit! sangat.! haha....
Sesape nak sponsor aku hp samsung notes,Gth aku ea..T aku blaje nasi ayam..hehehe....=)
Mahal taw,nasi ayam Kak nisha....Terbaik!...(Promote,untung2 dpt nasi free..) haha....

1 comment:

  1. wah da update la !!!!!!!!!!!
    sekian ku tunggu2 .. hihi
    i'm waiting for your next update ... kehkehkeh !!!

    ReplyDelete