Friday, October 19, 2012

Aku sudah Try..!! Puassss...

Wooi,jgn pikir mcm2 ha...Aku kawin lmbt ag,so bukan try benda TUUU oke..haha
(sabar ida,sabar....Eh!haha )

Disebabkan entri kak yang, tentang burger bakar kat nilai tu kan,..Ok, ini statement pasal Cite Kite dh try Burger Bakar ok...(iklan) Semalam,aku dgn housemate aku,mak cik hanaa telah pergi ke nilai dengan kelajuan 140km/jam sbb jauh....hehe

Baru sampai kat area Pizza tu,tgk punyela banyak kete..So,mak cik haanna tu kan anak buah VAlentino Rossi,haha die punye cari parking tu dasyat seyh..korang jgn tertipu dgn kelembutan beliau semasa bekerja ok.! =p lepas adegan cilok2 berlaku,kami dapat parking btol2 depan logo kete kuning tu..

Dengan muka kelaparan,kami masuk tanpa segan silu ye cari kedai burger bakar abg burn tu,.Untuk pengetahuan kwn sekalian,dekat situ byk lagi kedai makanan oke...Ade satay kajang (xpyh pergi kajang jauh2) ,ade ikan bakar..n mcm2 la...nk karoke pon boleyh,tp lau agak2 sore kowang sedap la yerk...huhu.. Saya n Mak cik hanaa ambik yg SUPREMO tu...Bajet nak makan kenyang2 la..(bykla kenyang ang,kt umh dh mkn nasik,Dasar...)Sekali burger tu dtg..Eh! mcm ni upeye...Ade style,siap ade cucuk btg lidi ag ( aku pun leh bniaga depan umh lau gini,haha...) sental punye sental...ha ko,xabis der..nk muntoh adela,sebab besau sgt..Kami kn cKecik.eh! Minta maaf ye...hehe p/s :Harga Burger kami tu rm10.50 tunai..boleyhla...=) lau ade org blanje aku ase,ag sedap kot ase burger tu...=)

No comments:

Post a Comment